Innovatív megoldásokat közvetítünk...

Foszforlemezes technológia

A meglévő röntgen berendezésünket legegyszerűbben foszforlemezes technológiával digitalizálhatjuk. A röntgen készüléken semmiféle átalakítást nem kell végezni, a foszforlemezes kazetták egyből használhatók. Az exponált kazettákat a kiolvasóba helyezve megtörténik a foszforlemezek kiolvasása és visszatörlése. A képek a vezérlői konzolon megtekinthetők, illetve processzálhatók. A digitális képek dinamika tartománya széles, ezért az expozíciós pontatlanságok nagymértékben korrigálhatók. Az elkészült DICOM formátumú digitális képek a központi archiváló rendszerbe (PACS) küldhetők.

    A foszforlemezes technológia óriási előnye a rendszer mobilitása (több röntgen berendezést ki tud szolgálni, helyszíni felvételeknél is alkalmazható stb.) és a kedvező beruházási költség. A direkt digitális röntgen technológia térhódítása azonban egyre inkább megmutatja a foszforlemezes rendszerek korlátait, mely abból származik, hogy a filmes technológiánál alkalmazott asszisztensi munkafolyamatokat nem lehet jelentősen egyszerűsíteni.


    A Carestream tradicionális fejlesztője és gyártója a digitális foszforlemezes rendszereknek. Piacvezetőként folyamatosan új technológiai megoldásokkal jelentkezünk, ennek köszönhetően széleskörű felhasználói igényeket ki tudunk elégíteni.

 

 

 


 

VITA Flex CR Rendszerek


    Kis- és közepes forgalmú röntgen munkahelyekre ajánlott igen kedvező ár/érték arányú foszforlemezes kiolvasó készülékek. Az asztali kivitel és a teljesítmény választék lehetővé teszi, hogy egy munkahelyen párhuzamosan több VITA kiolvasó is üzemeljen. Ez nagymértékben növeli a röntgenosztály átbocsájtóképességét és üzembiztonságát.


Új VITA Flex

további információ >termékek >foszforlemezes kiolvasó rendszerek


    Az analóg filmes technológiából ismert teljes test -másnéven hosszú csont, alsó végtag, stb.- felvételek elkészítése a digitális képalkotásban is lehetséges. Foszforlemezes rendszereink bővíthetők ilyen megoldással. A mobil kocsis VITA Teljes Test Felvételi Rendszer (LLI) praktikus megoldás a végtag protézisos orthopédiai felvételeknél ill. a gerincfelvételeknél.


PoC LLI

további információ >termékek >foszforlemezes kiolvasó rendszerek


 


1117 Budapest, Fehérvári út 54-56/b. | Telefon: (+36-1) 437-0970 | Fax: (+36-1) 437-0979
A weboldalt készítette
365 Solutions Kft.